24.02.2020 |
clicama

Dr. G. Picatoste, medicina energètica complementaria

c. Sant Oleguer, 23 baixos - Tel. 606 068 995
Dr. G. Picatoste, medicina energètica complementaria

Des de fa 7 anys el Doctor Gonzalo Picatoste disposa de consulta pròpia a la nostra ciutat on treballa tres tipus de teràpies energètiques complementàries a la medicina tradicional. El Dr. Picatoste ha treballat durant 40 anys com a metge de capçalera i des de fa més de 25 anys està especialitzat en medicines alternatives. “Amb el pas dels anys aprens com funciona tot el27 cos i que cal aprofitar totes les possibilitats naturals que ens dóna”, explica el doctor.

 


A la consulta de la nostra ciutat el Dr. Picatoste treballa tres tipus de teràpies: la homeopatia, la teràpia de polaritat i el biomagnetisme. Totes tres disciplines proporcionen una millora física i mental sense utilitzar productes químics. “Es tracta d’ajudar al cos de manera natural aprofitant els seus punts forts i potenciant-los”.

 

Amb la homeopatia el pacient potencia les pròpies fortaleses del cos sense recórrer a productes químics. La teràpia de polaritat es treballa amb les mans i consisteix en connectar diverses zones del cos per obtenir l’equilibri d’energies i el benestar global del cos. Per últim, el biomagnetisme es basa en la influència dels camps magnètics en les diverses zones musculars per tal de profunditzar en els teixits biològic perceptibles.

 


Si vols sentir-te millor sense recórrer a productes químics el Dr. Gonzalo Picatoste et farà un estudi personalitzat per conèixer exactament quina és la teràpia amb la que obtindràs majors beneficis.  Truca i demana cita!

 

 

Comentarios