26.10.2020 |
clicama

La Diputació presenta el programa Reempresa als paradistes del Mercat Municipal de Mollet

L’objectiu del projecte és facilitar i millorar la transmissió de parades del mercat municipal
La Diputació presenta el programa Reempresa als paradistes del Mercat Municipal de Mollet

El diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Óscar Sierra, el 3r tinent d'alcalde i coordinador de l'Àrea de Govern Obert, Desenvolupament Econòmic i Innovació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, Raúl Broto, i el President de CECOT, Antoni Abad, han presentat, aquest dimecres al migdia, a paradistes i emprenedors, al Mercat Municipal de Mollet del Vallès, el Programa “Reempresa Mercats Municipals”, impulsat per la Diputació de Barcelona i Cecot.

Durant la seva intervenció, Óscar Sierra ha subratllat l’objectiu de la jornada «per donar a conèixer el programa entre els paradistes i els emprenedors aprofitant un projecte com “Reempresa” amb la creació específica d’una identitat pròpia dirigida a facilitar i millorar la transmissió de parades i l’ocupació de les parades disponibles en els mercats municipals, i alhora, visualitzar els mercats municipals com un espai d’oportunitat per a les persones emprenedores en el sector comercial».


L’objectiu del projecte és donar major visibilitat i promoció a les parades de mercats municipals disponibles i la possibilitat de negoci que representa per les persones emprenedores, facilitar i millorar la transmissió de parades de mercat municipal que estiguin en aquest procés, a partir d’un Marketplace dels Mercats Municipals específic.


Més d'una trentena de Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) ofereixen el servei de la Reempresa, un programa que ha creat un mercat transparent i organitzat entre persones cedents de petites i mitjanes empreses viables i persones (re)emprenedores disposades a donar-los continuïtat. Entre ells hi ha l’EMFO de Mollet.


La implantació local de la Reempresa ha estat possible pel conveni de col·laboració entre la patronal CECOT i la Diputació de Barcelona, pel qual els CLSE de la província compten amb les eines i mecanismes per impulsar aquesta altra manera d'emprendre, sense partir de zero.
En el darrer any, s'han tancat 258 transferències empresarials i 670 llocs de treball s'han mantingut gràcies a aquesta fórmula d'emprenedoria.

La Diputació presenta el programa Reempresa als paradistes del Mercat Municipal de Mollet
comentaris