31.03.2020 |
clicama

Delícies Cafè, coneguts per la qualitat del seu cafè

Carrer Gaietà Víncia, 68 - Tel. 652 56 51 57
Delícies Cafè, coneguts per la qualitat del seu cafè

Des del mes de juliol la cafeteria Delícies Cafè disposa de nous propietaris. Amb prop de 20 anys d’experiència regentant un bar de Badalona, la família ha decidit traslladar-se a la nostra ciutat i emprendre negoci a Mollet.

 


Delícies Cafè és una cafeteria familiar, acollidora, que gaudeix d’un ambient molt agradable, ideal per esbargir-se en qualsevol moment del dia tot degustant un bon cafè. “La nostra especialitat és el cafè en totes les seves varietats”, explica la Susana, la propietària de l’establiment. “La gent queda molt satisfeta i retorna a Delícies Cafè per la qualitat del producte que oferim. Disposem d’un cafè molt cremós i no pas escumós. La crema és del propi cafè i no està feta amb l’escuma de la llet”.

 


A banda de cafès i els productes típics d’una cafeteria, a Delícies Cafè ofereixen una gran varietat de granissats de diversos gustos com maduixa, llimona, taronja, gerds blaus, maracujà, cola, fruites del bosc, menta, síndria o meló.

 


A l’establiment també podràs trobar productes per picar com pastes, entrepans, tapetes per acompanyar les begudes i racions com, per exemple, seitons, carn en salsa, calls o gambes, entre d’altres. I no oblidis tastar els seus pastissos i les tulipes!

Comentarios