25.08.2019 |
clicama

El darrer videoclub de Mollet, JC Video tancarà les seves portes

El darrer videoclub de Mollet, JC Video tancarà les seves portes

El darrer videoclub de Mollet JC Video tancarà les seves portes en els pròxims dies. El negoci de lloguer de pel·lícules, que va començar a funcionar l'any 1985, tanca per la constant baixada de clients provocada, en els darrers temps, per l'oferta de les plataformes digitals i també per la pirateria a internet. Lluny queden els anys 90 on el lloguer de cinema era un bon negoci, ja que era l'única alternativa domèstica a l'aleshores escassa oferta televisiva.


Segons ens explica Josep Codina, el negoci del lloguer de pel·lícules porta ja anys a la baixa i avui JC Video era el darrer videoclub que quedava a la ciutat i a tot el Vallès Oriental. Mollet n'havia arribat a tenir 21. Pel videoclub que tancarà les portes a mitjans de setembre han passat gairebé tots els molletans i molta gent d'altres poblacions de la comarca. El videoclub ha tingut al llarg d'aquests anys fins a 17.000 socis.


El negoci va començar l'any 1985 amb el lloguer de pel·lícules en format beta i posteriorment van passar al Dvd i al Blu Ray. L'any 2005 es van traslladar a l'actual local ubicat en el mateix carrer però que suma 550 metres quadrats repartits en tres plantes.


Actualment, amb motiu del tancament del videoclub, estan procedint a liquidar totes les pel·lícules que tenen en estoc. Per compromís amb els seus clients mantenen l'opció de llogar les darreres novetats que han sortit al mercat.


La baixada de la persiana, ens explica Josep Codina, es produeix en aquest moment, perquè hi ha una empresa interessada a fer-se càrrec del local. Es tracta d'una franquícia del gimnàs de 24h AnyTime. Els nous propietaris reformaran completament el local i tenen previst obrir el nou negoci abans de finalitzar l'any.video club 012

Comentarios