10.07.2020 |
clicama

Cristalerias Central, vidre i fusteria d'alumini

c. Diputació, 23- Tel. 93 593 17 40 i 610 410 686
Cristalerias Central, vidre i fusteria d'alumini

La idea de fer una reforma, per petita que sigui, o fer una nova instal·lació, comporta la pressa de moltes decisions. Deixa't assessorar i confia en Cristalerias  Central, ells et donaran la solució a tot tipus d'escenaris relacionats amb el vidre!

 


Gràcies a la professionalitat i coneixement dels instal·ladors, Cristalerias Central porta des de l'any 1974 realitzant reformes i noves instal·lacions. A l'hora d'oferir les seves propostes, s'adapten al client i a la ubicació de cada projecte.

 


L'objectiu principal de Cristalerias Central és cercar la innovació  i els diferents tipus de vidre per a noves aplicacions. Els professionals del negoci juguen amb les diverses propietats del vidre per buscar la funcionalitat i l'elegància del disseny. Així, aconsegueixen que els resultats dels seus treballs no passin desapercebuts.

 


D'altra banda, Cristalerias Central també té experiència en el disseny, instal·lació, fabricació i venda de tot tipus de tancaments i finestres realitzades amb fusteria d'alumini Reynaers. Cristalerias Central ofereix més de 400 colors RAL mats o brillants, metal·litzats, anoditzats o d'imitació de fusta per escollir.

 


A Cristalerias Central trobaràs completes sèries de finestres i portes, així com sistemes per a portes corredisses, façanes, baranes i mallorquines. Qualitat, professionalitat, garantia i seguretat en els productes.

Cristalerias Central, vidre i fusteria d'alumini
comentaris