22.01.2020 |
clicama

Crisalda, roba per portar i regalar a tota la família

Avinguda Jaume I, 28 Tel. 93 570 36 95
Crisalda, roba per portar i regalar a tota la família

El pijama és un símbol de comoditat a la llar i un regal molt ben rebut en qualsevol moment. Ho saben molt bé a Crisalda que des de fa 24 anys són especialistes en pijames per tota la família: des dels més petits de la casa – nadons inclosos- fins a qualsevol adult. En tenen un gran assortit, de les millors marques i a un preu molt ajustat.


A Crisalda, que han renovat recentment la botiga de l'Avinguda Jaume I, a més a més de pijames, venen tota classe de roba per nens de la moda més actual, amb una acurada selecció de peces de marques com Mayoral, Name It, Losan i d’altres que ofereixen una relació qualitat-preu molt bona. Roba de qualitat que no és prohibitiva. Pels adults també podràs adquirir peces de roba interior, com mitjons, samarretes, calces o slips, sense oblidar-nos dels mes petits que també en tenim per tots ells i llenceria de reputades cases com Promise, Selene i d’altres.


I si vols regalar un pijama, una peça de roba infantil o de llenceria no pateixis si no saps molt bé el que busques. Crisalda és una botiga de confiança i et poden assessorar per fer la compra més encertada. A més a més amb ells no tindràs mai problemes si falla una talla o el color triat no és el que més agrada. La roba es pot bescanviar, sempre donen les millors facilitats.

Comentarios