13.08.2020 |
clicama

El comitè d'empresa de Valeo manté contactes amb possibles inversors

Al juny finalitza el període pactat amb l'empresa per mantenir l'activitat de la planta de Martorelles

Moment de la reunió a l'Ajuntament de Martorelles
Moment de la reunió a l'Ajuntament de Martorelles
El comitè d'empresa de Valeo manté contactes amb possibles inversors


El comitè d'empresa de Valeo s'ha reunit aquest dimecres 12 d'abril amb l'alcalde de Martorelles, Marc Candela, i el Secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Josep Ginesta, a la sala de plens de l'Ajuntament de Martorelles.
Segons s'ha explicat des de l'Ajuntament, el comitè d'empresa ha mantingut contactes amb alguns possibles inversors durant les darreres setmanes: "Valeo és un actiu molt important en aquesta cerca d'inversors perquè ha de fer una aposta atractiva per tal d'atraure'ls" ha apuntat el secretari general de Treball. El comitè d'empresa de Valeo i la direcció de l'empresa van arribar a un acord al novembre del 2015 per mantenir l'activitat de la planta de Martorelles fins al juny del 2017 i iniciar un pla de reindustrialització. Queden doncs, dos mesos per aclarir el seu futur.


Segon ha explicat l'Ajuntament, la d'aquest dimecres va ser una trobada per tal de continuar el seguiment del procés de reindustrialització de la planta i el manteniment dels llocs de treball dels actuals treballadors: "Ens posem al servei de l'Ajuntament i del comitè d'empresa per complir amb el compromís marcat que el màxim nombre de treballadors continuïn a la planta" ha explicat Ginesta.

Per la seva part, l'alcalde, Marc Candela, ha reiterat l'acompanyament per part de l'Ajuntament als treballadors de Valeo i ha valorat la contínua mobilització d'aquests: "Els treballadors continuen molt actius i tots estem en el mateix vaixell" ha dit per recordar que l'interès municipal continua essent la plena ocupació del polígon.

El comitè d'empresa de Valeo manté contactes amb possibles inversors
comentaris