23.09.2020 |
clicama

Ciberseguretat, Starups i influencers noves accions formatives al Mollet Hub

Ciberseguretat, Starups i influencers noves accions formatives al Mollet Hub

El pròxim 29 d’octubre es posarà en marxa la primera de les tres accions formatives previstes per aquest trimestre al Mollet Hub, l’espai municipal d’innovació i emprenedoria de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

La primera conferència, el dimarts vinent, porta per títol “Per què comprar una camisa quan la pots llogar?” a càrrec de Sheila Moya, co-fundadora de Pislow. Es tracta d’una startup que ofereix Fashion Renting, és a dir, lloguer de moda. Ofereixen poder llogar articles de moda per a usar-los i després tornar-los. És un negoci que va néixer digital i posa de manifest que els usuaris cada vegada són més conscients de la seva implicació en el seu procés de canvi ambiental, pel que demanda models més circulars i més sostenibles en el sector de Retail.

La segona acció formativa, el 12 de novembre, porta per títol “Com puc saber si m'han hackejat el meu e-mail i com gestiono una crisi de comunicació digital de la meva empresa?”. Anirà a càrrec de Selva Orejón, experta en ciberseguretat, gestió de la identitat online, reputació digital i comunicació de crisis digital.

La tercera acció, prevista pel dijous 28 de novembre anirà a càrrec de Naima Barcelona, blogger, creadora i generadora de continguts digitals i influencer i inspiradora. El títol de la conferència és “Com una blogger aconsegueix més de 300.000 seguidors i treballa amb les millors marques?”.

Les conferències, que es duran a terme a les instal·lacions de Mollet Hub (Av. Jaume I, 32), estan obertes a totes aquelles empreses i emprenedors/es interessats a millorar la seva competitivitat a través de la innovació.

Mollet Hub és un punt de trobada per a persones emprenedores, empreses i ciutadania al centre de Mollet del Vallès on es promou la innovació, la creativitat, la competitivitat empresarial i l’emprenedoria. És un ecosistema on els emprenedors, empreses i ciutadania treballen junts, col·laboren i formen una comunitat.

Des de MolletHub es vol apropar l’emprenedoria i la innovació a tots els grups d’interès del territori: ciutadania, empreses i centres educatius. Una eina per aconseguir aquesta proximitat que ofereix el MolletHub és la difusió i el coneixement d’experiències com les que presentem avui.

Ciberseguretat, Starups i influencers noves accions formatives al Mollet Hub
comentaris