04.04.2020 |
clicama

Ciao Pizza, menja una pizza de qualitat i amb el mínim temps d’espera a casa teva

c. Francesc Ferrer i Guàrdia, 27
Ciao Pizza, menja una pizza de qualitat i amb el mínim temps d’espera a casa teva

Des del mes de novembre la nostra ciutat disposa d’un nou establiment dedicat al món de les pizzes. Estem parlant de Ciao Pizza, un indret on realitzen pizzes artesanes per emportar. El propietari del comerç, en Frabrizio,  després d’haver-se format a la seva ciutat natal, a Itàlia, porta 10 anys treballant com a pizzer a països com Anglaterra, Alemanya i Espanya. Des de fa prop d’un any viu a la nostra ciutat i ha decidit emprendre el seu propi negoci per oferir als molletans el que més li agrada fer.

 

A Ciao Pizza podràs escollir entre una trentena de pizzes diferents. Totes elles es realitzen amb farina, tomàquet i formatge de primera qualitat comprats directament als proveïdors italians. Cada dia en Fabrizio realitza la massa artesanalment perquè només calgui muntar la pizza i fornejar-la al forn de llenya de Ciao Pizza. Així, garanteixen el mínim temps d’espera pel client.

 


A més, a Ciao Pizza també ofereixen menús diaris de pizza petita i mitjana que inclouen una beguda i un gelat artesanal. No ho dubtis i tasta’ls, et sorprendran els seus sabors innovadors com el gelat d’alfàbrega i poma o el gelat de te verd.

Comentarios