13.08.2020 |
clicama

Carpe Diem, sabates de pell per dona

Avda. Jaume I, 62 Tel. 935 13 80 09
Carpe Diem, sabates de pell per dona

Carpe Diem és una sabateria especialitzada en sabates per dona i complements de pell. A la seva botiga de Jaume I compta amb diferents models de sabates de pell amb planta de gel fabricades a Espanya. Gràcies a la comoditat que proporciona la planta de gel podem viure el moment, com el nom de la botiga indica.


La botiga ofereix a les dones de Mollet productes de temporada, a la moda, però també disposa d'un espai d'Outlet on comprar productes de temporades passades a un preu immillorable. Carpe Diem està al dia de les tendències i en l'establiment no falten productes com les sabates de plataforma o les que mostren unes puntes contundents.

A Carpe Diem, segons ens explica la Gina, la seva propietària, ofereixen aquests dies un 20% de descompte com a al·licient per avançar les compres de les rebaixes que no arribaran fins passat Reis.

A la botiga Carpe Diem no només venen sabates de dona sinó que també es poden trobar altres tipus de complements com, per exemple, bosses, bufandes o foulards.

 

Carpe Diem, sabates de pell per dona
comentaris