04.04.2020 |
clicama

Can Prat, la cuina de qualitat de tota la vida

Avinguda de Can Prat - 93 579 16 75
Can Prat, la cuina de qualitat de tota la vida


www.canprat.com    o     facebook.com/canprat

Fa més de 150 anys de la fundació de Can Prat. Per això des de la cuina d’aquesta magnífica masia de Mollet del Vallès s’ha volgut ser especialment curós amb la qualitat que des fa tants anys la precedeix.

La nova gerència del Restaurant Can Prat la forma un equip jove de persones conscients del tipus de cuina que ha fet famós el restaurant i, precisament per això , han volgut mantenir la mateixa línia que s’ha seguit fins ara però donant una volta més d’enginy i d’avantguarda.
Aquesta volta no només ha afectat al que fa a la cuina, sinó també a les instal•lacions. Els jardins, els menjadors, la decoració i fins i tot l’habilitació d’un espai infantil amb monitores de lleure per tal que podeu fer la sobretaula amb la tranquil·litat que els vostres fills estan passant una bona estona molt a prop de vosaltres.

La nova carta de Can Prat inclou plats que per tradició han format part de la cultura gastronòmica del nostre país com poden ser el calçots que, des dels primers dies de 2012  es poden gaudir il·limitadament per 25€.

A més, el nostre xef i tot l’equip de la casa us convida a tastar el menú de cap de setmana amb un assortit de plats entre els que destaquen les patates farcides de botifarra de bolets i les pizzetes de foie. A més, si sou amants de l’arròs, no podeu deixar passar arròs amb llamàntol i de postres les textures de mandarina perquè les postres també estan en constant renovació a Can Prat.

Recordeu doncs que a Can Prat ofereixen menú diari, menú de cap de setmana, banquets, grans salons per a fins 350 persones, jardins i instal•lacions totalment renovades, zona infantil i més sorpreses que arribaran aviat.

Esteu atents al Facebook i a la data de la propera inauguració.

Comentarios