05.03.2021 |
clicama

Cafeteria Capriccio, gaudeix del bon cafè

C. Salvador Espriu, 32 - Tel. 93 570 67 45
upload/img/periodico/img_21761.jpg
Cafeteria Capriccio, gaudeix del bon cafè


Des de fa més de 14 anys el barri de Can Borrell gaudeix d’un indret ideal on poder prendre un bon cafè i gaudir d’una bona estona en un entorn immillorable. Estem parlant de la Cafeteria Capriccio, un establiment situat just davant del parc de Can Borrell que ofereix una gran gamma de productes de qualitat tant al matí, a la tarda com a la nit.

 


La Cafeteria Capriccio disposa d’un dels millors cafès que hi ha al mercat: el cafè ILLY. Pots prendre’l sol o provar qualsevol dels seus combinats amb nata, licor o xocolata entre molts d’altres. Si vols omplir l’estómac pots acompanyar el teu cafè amb brioixeria, pastissos, creps o, per exemple, gofres. També disposen d’una extensa carta d’entrepans de pa de coca o amb l’autèntic ‘Mollete de Antequera’.

 


I cal no oblidar que a la Cafeteria Capriccio són especialistes en Vermuts i Gin Tonics, disposen d’una gran varietat de sabors amb els que mimar el teu paladar. I ara que arriba l’estiu no pots deixar de provar els seus gelats artesans, els seus batuts i granissats, les copes de gelat i l’autèntica orxata de xufa natural.
Ves a la cafeteria i dóna’t un caprici!

Cafeteria Capriccio, gaudeix del bon cafè
comentaris