22.08.2019 |
clicama

Bionia, productes de drogueria i cosmètica ecològics

c. Gaietà Ventalló, 34 - Tel. 659 419 523
Bionia, productes de drogueria i cosmètica ecològics

Dissabte s’inaugurava una nova botiga a la nostra ciutat dedicada a la venda de productes de drogueria, cosmètics i d’higiene personal ecològics i a granel. “La inauguració va ser tot un èxit. La botiga es va omplir de gent interessada pels beneficis dels nostres productes i tots van quedar sorpresos del preu. Al parlar de productes ecològics la gent pensa que han de ser cars i en visitar la botiga comproven l’alta qualitat i que el preu és el mateix que els productes de marques conegudes però sent respectuosos amb el medi ambient i amb la nostra pell”, expliquen les propietaris del nou negoci.

 


Bionia és un nou establiment regentat per dues emprenedores molletanes que han detectat una necessitat al mercat molletà i han decidit cobrir-la. La Patricia és infermera i la Laia biòloga, professions ideals per portar amb èxit Bionia.

 


Tots els productes dels que disposa Bionia estan realitzats per un químic de Vitoria que ha analitzat durant molts anys les múltiples al·lèrgies de la pell. Gràcies a un estudi exhaustiu ha pogut idear fórmules ecològiques i respectuoses amb la salut, tant de la teva pell com del teu sistema respiratori. A més, a Bionia podràs comprar exactament el que necessites, ni més ni menys, i estalviaràs diners portant el teu envàs de casa.

 


I a partit de l’octubre, a banda d’adquirir els teus productes, Bionia també oferirà tallers els dissabtes a la tarda de diverses temàtiques com, per exemple, maquillar-se amb productes ecològics i com crear sabons. Visita’ls i informa’t del beneficis dels seus productes, de qualitat i a bon preu!

 

 

Comentarios