11.07.2020 |
clicama

Bendita Locura, moda pensada per la dona actual

C. Sant Vicenç, 12 Tel. 93 544 51 95
Bendita Locura, moda pensada per la dona actual

Bendita Locura és una botiga de roba i complements de dona que va obrir fa tres anys al carrer Sant Vicenç. La seva filosofia és la d'oferir peces de roba per una dona moderna, que vol anar a la moda, però al mateix temps que sigui assequible per totes les butxaques. Maria Jesús Pérez, la propietària de Bendita Locura, no vol que vestir roba de les darreres tendències sigui un objecte inaccessible i fa mans i mànigues per que totes les seves clientes en puguin gaudir.


Per aquest motiu, al marge d'ajustar molt els preus, ha posat en marxa una sèrie de promocions per les seves clientes, la més activa de les quals és el carnet de sòcia de la botiga. En tres anys més de mil persones ja el tenen. Ofereix, a més a més, promocions i descomptes especials amb motiu d'aniversaris...


A Bendita Locura també s'esforcen molt per oferir nous serveis als clients. Un d'ells són les Targetes de Regal de 10, 20 i 50 euros. Regalar roba sempre és una bona idea de cara a Nadal o per un aniversari.


A Bendita Locura ja tenen a la venda les col·leccions d'aquesta tardor, un seguit de jaquetes o caçadores curosament seleccionades. Maria Jesús Pérez va comprant cada setmana de tal manera que constantment hi ha novetats.


A la botiga també es proven coses noves. Així, aquest estiu, de forma exclusiva, Bendita Locura oferia una línia de roba, portada directament de l'Índia.

Bendita Locura, moda pensada per la dona actual
comentaris