03.06.2020 |
clicama

Avalon, cursos i sessions de Reiki

c. Anselm Clavé, 79 Tel. 93 186 46 93
Avalon, cursos i sessions de Reiki

Avalon, Centre de Teràpies Alternatives, és sinònim de Reiki a Mollet. Allà la Núria imparteix tots els nivells d'aquesta tècnica de medicina alternativa, des dels nivells més bàsics fins al mestratge. També es fan sessions de Reiki , reflexologia , acupuntura i dietes d’alimentació. Tot amb un seguiment amb cadascú dels tractaments.

El reiki consisteix en la transmissió d'energia a través dels palmells de les mans amb la finalitat de facilitar l'autosanació dels malalts aconseguint un estat d'equilibri.
La Núria ens explica que els cursos tenen un enfoc completament personalitzat en funció dels alumnes i que inclouen un acompanyament per facilitar l'evolució entre els diferents nivells de la disciplina. Un seguiment que es manté després del curs.


A Avalon, Centre de Teràpies Alternatives, no només s'ensenya reiki sinó que s'aplica com a teràpia. Per fer-ho més efectiu, el reiki es combina amb altres modalitats de medicina alternativa com l'aromateràpia, la meditació, el massatge metamòrfic o els tractaments ayurvèdics. Es fa d'una manera o d'una altra en funció de cada cas.

Avalon, cursos i sessions de Reiki
comentaris