27.02.2021 |
clicama

Ajuntament i comerciants posen en marxa diferents accions per incentivar la compra a les botigues de Mollet

Cartells promocionals, un sorteig, activació d'un espai wb i descomptes a la zona blava noves accions per estimular el comerç local
compra-mollet-web
Ajuntament i comerciants posen en marxa diferents accions per incentivar la compra a les botigues de Mollet

L’Ajuntament de Mollet i el conjunt d’associacions i agrupacions de comerciants, així com l’Associació ADHEC han col·laborat en posar en marxa diferents accions destinades a la promoció del comerç de la ciutat. Aquest dimecres l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, la regidora de Comerç, Mercè Pérez, la regidora d’Activitats, Mireia Dionisio i representants del teixit comercial de la ciutat, han presentat a l’Ajuntament la campanya Compra a Mollet.


D’entrada s’ha previst guarnir la ciutat amb missatges de Compra a Mollet; Tria comerç local o Estima Mollet per fomentar que els molletans facin les seves compres a la ciutat. A més a més, s’han planificat un seguit d’accions per a incentivar la compra a comerços locals.


Una d’elles és un sorteig d’un premi de 1.000 euros, 3 premis de 500 euros i 5 premis de 300 euros, en valor de compra en els establiments de la ciutat. Segons va explicar Lluís Farré president de l’ADHEC els establiments comercials i de serveis entregaran una butlleta que s’haurà de complimentar i juntament amb 3 tiquets de compra de qualsevol comerç de la ciutat, fet que permetrà participar en el sorteig. La campanya finalitzarà el 25 de juliol i el sorteig tindrà lloc el dissabte 19 de setembre a les 13.30 hores al Mercat Municipal.


Per altra banda l’Ajuntament ha anunciat que ela posada en marxa del Portal Web www.compraamollet.cat que inclourà un directori comercial amb un mapa interactiu. Aquest Portal permetrà que aquells comerços que ho desitgin puguin donar-se d’alta, de manera gratuïta, i gaudir del seu espai exclusiu per a mostrar tota aquella informació que es consideri adient, així com promocionar les seves ofertes. El portal web ja inclou 125 comerços molletans que han mostrat l’interès a formar part del directori que s’activarà la setmana vinent.
Finalment s’ha previst bonificar la zona blava de 30 minuts per fomentar la compra als establiments comercials, que inclourà un distintiu que estarà a disposició en els establiments comercials de la ciutat. Aquesta bonificació serà complementària amb la resta de bonificacions +15 i + 30 minuts extres a la zona blava. Es repartiran 10.000 tiquets i la campanya tindrà lloc durant l’estiu.


L’alcalde Josep Monràs ha dit que “l’Ajuntament ha d’ajudar el comerç, perquè ofereix bons preus i bona qualitat. Hem dedicat més de mig milió d’euros en donar suport al comerç local”.
Per la seva banda Lluís Farré, ha valorat molt positivament la campanya i ha recordat que “el comerç de Mollet és de qualitat i de quantitat”.

Ajuntament i comerciants posen en marxa diferents accions per incentivar la compra a les botigues de Mollet
comentaris