13.07.2020 |
clicama

Adaptate Ortopèdia, regala qualitat de vida

Avinguda Gaudí, 53 – Tel. 93 570 46 69
Adaptate Ortopèdia, regala qualitat de vida


Adaptate Ortopèdia
és un establiment situat a Mollet des de fa 15 anys on s’ofereixen productes que contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones. Ara que arriben els Reis Mags d’Orient, un regal original i profitós són qualsevol dels accessoris dels que disposen a l’ortopèdia.

Al comerç es poden trobar tot tipus d’elements per a persones amb problemes de mobilitat que ajuden a realitzar una vida normal. També, disposen de tot tipus d’elements per a realitzar la rehabilitació de qualsevol zona del cos que estigui afectada.

A Adaptate Ortopèdia dissenyen productes fets a mida per a les persones que necessiten una atenció molt especialitzada amb aparells personalitzats a les necessitats. També ofereixen aparells adreçats a la gent gran i a dones mastectomitzades, com pròtesis mamàries, cotilleria i vestits de bany.

Els aficionats als esports d’hivern que pateixin problemes a les articulacions els podran practicar amb total normalitat gràcies a Adaptate. A l’ortopèdia ofereixen genolleres per poder practicar amb seguretat l’sky i l’snow i qualsevol altre esport.

Adaptate Ortopèdia, regala qualitat de vida
comentaris