21.09.2020 |
clicama

24 establiments reconeguts a la 3a Gala d’Adhec

L’acte va comptar amb la presència del diputat de Comerç, Óscar Sierra i es va fer èmfasi en la dona autònoma i emprenedora
24 establiments reconeguts a la 3a Gala d’Adhec

Un total de 24 establiments de diferents sectors van ser reconeguts el dimecres de la setmana passada al Mercat Vell en la 3a Gala d’ADHEC. La gala del comerç local era organitzada l’Associació d’Autònoms de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya sXXI (ADHEC), amb el suport de l'Ajuntament de Mollet. Unes tres-centes persones van omplir el recinte per participar en la festa del comerç local.


La festa de l’ADHEC enguany va voler tenir un caràcter especial, ja que enguany es va voler dedicar a la dona autònoma i emprenedora. El president de l'ADHEC, Lluís Farré, va mostrar-se molt satisfet pel resultat assolit amb la gala i fa explicar que era una iniciativa més per contribuir “a fer pinya” amb el comerç local, en aquest cas a un dels seus protagonistes indiscutibles: les dones que gestionen els seus propis negocis.
Els establiments reconeguts a la vetlla va ser SQS Team Dance School, Picadura, Bar l'Espandenya, Suimpresión, Intimissimi, Bionia, Toscana Telas, les perruqueries Montse Casellas, Rebeca i Marta, Lucrecia Mortola del Mercat Municipal, Mas Esteticistes, Abacus, La Dolça Nineta, Cay Ville, Toscana 2013, Blasi, Plataforma Cárnica, Crisalda i Cabell Boig.


L’alcalde de la Llagosta i diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Óscar Sierra, que era present a la gala al costat de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs també va rebre un reconeixement per part de l’ADHEC.


Josep Monràs, va agrair el "gran treball" de l'ADHEC i del seu president especialment. "L'associació és un catalitzador de l'energia del comerç i el Lluís fa una gran feina al carrer", apuntava Monràs. Óscar Sierra, per la seva banda va fer una encesa defensa del comerç urbà com a element imprescindible per donar vida a les ciutats.

24 establiments reconeguts a la 3a Gala d’Adhec
comentaris