21.09.2020 |
clicama

19 persones més es beneficien dels plans ocupacionals de l’Ajuntament de Mollet

19 persones més es beneficien dels plans ocupacionals de l’Ajuntament de Mollet

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el regidor d’Ocupació, Raúl Broto, han donat aquest dilluns al matí la benvinguda a les 19 persones que es beneficien dels programes Treball i Formació i Enfeina’t en un acte a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

El programa Treball i Formació combina formació i contractació, i s’adreça a persones de quaranta-cinc anys en situació d’atur que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi de desocupació. Inclou un contracte de dotze mesos a jornada completa per a fer tasques de civisme i de neteja. Se’n beneficien 9 persones.

El programa Enfeina’t és per a persones en situació d’atur de llarga durada que estiguin inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandants d’ocupació. L’objectiu és que aquestes persones deixin d'estar a l'atur i, alhora, millorin la seva experiència ocupacional. Ofereix un contracte de dotze mesos a jornada completa per fer tasques de neteja i de consergeria. Se’n beneficien 10 persones.

Aquest és el vuitè any consecutiu que l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), ha posat en marxa el programa Treball i Formació i, per tercer any consecutiu, el programa Enfeina’t.

L’alcalde Josep Monràs ha recordat que fan “una feina per la ciutat que ajudarà a millorar Mollet” i ha encoratjat als participants en aprofitar “aquesta feina per formar-vos i que us permeti entrar al món laboral”.

Durant els seus vuit anys d’existència, el programa de Treball i Formació ha contractat 184 plans d’ocupació a l’Ajuntament de Mollet. En els tres anys d’Enfeina’t s’han contractat 30 persones de Mollet.

El Programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, i el Fons Social Europeu.

El Programa Enfeina’t està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

19 persones més es beneficien dels plans ocupacionals de l’Ajuntament de Mollet
comentaris