22.09.2020 |
clicama

180 expositors al Mollet és Qualitat de vida i Comerç

180 expositors al Mollet és Qualitat de vida i Comerç

Aquest cap de setmana segueix el Mollet és Fira amb les fires de Comerç i Qualitat de vida que es faran entre el parc de les Pruneres i la Rambla Balmes. Aquest cap de setmana està programada la participació de 180 expositors, la majoria de Mollet i s'han organitzat moltes activitats. Molts dels comerços i negocis participants ofereixen demostracions de la seva oferta concreta. El diumenge, el Mollet és Fira d'aquest 2018, es clausurarà amb el sorteig de sis 6 premis de 1.000 euros per gastar als comerços de Mollet, 10 premis de 200 euros per gastar als comerços de la ciutat, 10 carros de compra per valor de 50 euros i diferents paquets d'obsequis per tema (moda, oci, benestar, etc.).


TALL DE CABELLS SOLIDARI


Destaquem el dissabte, de 18 a 19.45 h a Espai Passarel·la, la tallada de cabells solidaris en benefici de l'Associació contra el Càncer. En aquesta activitat participen les perruqueries locals Elisabet Salgado, Art Estilisme, Montse Palau, Montse Colomé, Lenin Estilistes, Do i Co, Perruqueria Santana, Pepi Jové i Imma Amills.


DESFILADA


També el dissabte, a les 20 h a Espai Passarel·la hi ha la desfilada de Moda a càrrec de diverses botigues locals com són MadebyCUTe (complements), Con M de bolso (complements), Hera Elite (roba d'esport), Retrospectiva (infantil) i Miguel Angel Ibáñez (Moda jove)


CONCURS DE DIBUIX


A la carpa institucional Mollet és Fira, el dissabte i el diumenge, els nens i nenes de la ciutat poden participar en el concurs sobre el comerç de Mollet. Els joves artistes hauran d'imaginar i dibuixar el carrer ideal per la seva botiga.

DESCOBREIX ELS COMERÇOS ON LINE

L’oferta de comerços de Mollet que ofereixen el seus serveis on line creix dia a dia gràcies a la plataforma ofer.cat.  A la fira pots descobrir aquesta oferta de comerços i serveis amb un fotomaton. Els comerços interessats en entrar en la plataforma podran ser informats de com fer-ho.

180 expositors al Mollet és Qualitat de vida i Comerç
comentaris