27.02.2021 |
clicama

La Xarxa presenta a Mollet "Ai Rateta, Rateta!"

Es tracta d'una nova versió de conte clàssic de "La rateta presumida"

AI-RATETA
La Xarxa presenta a Mollet "Ai Rateta, Rateta!"

Aquest diumenge, 11 de novembre, continua la sèrie d'espectacles familiars de La Xarxa. El teatre de Can Gomà (18 h) acollirà en aquesta ocasió "Ai Rateta, rateta!" una divertida i insòlita versió del conte clàssic infantil dels germans Grimm "La rateta presumida" també anomenat "La rateta que escombrava l'escaleta".

La companyia vallesana El Replà Produccions fa una adaptació totalment renovada del conte tradicional La rateta presumida. La protagonista és la mateixa rateta del conte que explica com n'està, de cansada i avorrida que tothom expliqui la seva història de la mateixa manera. Fins al punt que es declara en vaga indefinida per aconseguir que es canviï la història tradicional.
És una divertida obra d'una hora interpretada per Jèssica Martín, Cris Codina i Ferran Enfedaque i  amb música de Ramon Bau. El guió i la direcció és de Joan Sors.


Com és habitual als espectacles de la Xarxa avui divendres, de 17 a 19 hores es pot fer compra anticipada de les entrades al Casal Cultural de la Rambla Balmes. També es poden adquirir una hora abans de l'espectacle al mateix teatre de Can Gomà.

La Xarxa presenta a Mollet "Ai Rateta, Rateta!"
comentaris