12.12.2018 |
clicama

La Xarxa porta diumenge a Mollet un espectacle esbojarrat de Marcel Gros

Aquest és el segon espectacle de la temporada de La Xarxa que es va encetar el passat més d’octubre

Escena de la gran aventura
Escena de la gran aventura
La Xarxa porta diumenge a Mollet un espectacle esbojarrat de Marcel Gros

La Xarxa segueix aquest cap de setmana amb la seva temporada de teatre familiar. Aquest diumenge porten a Can Gomà un dels pallassos més prestigiosos del nostre país, en Marcel Gros que presenta el seu espectacle "la gran a...ventura". Es tracta d'una proposta molt especial on en Marcel Gros, pallasso d'ofici, fa una visita guiada a través del seu univers particular en forma d'autobiografia esbojarrada.


A "la gran a...ventura" podreu descobrir les actuacions estel·lars d'un gran paper platejat... un cubell d'escombraries... un viatge a bord d'una A majúscula... la camisa del papa... el mim... el faquir... En definitiva un espectacle multi còmic, mini mèdia i indicat per tothom.
La cita amb en Marcel Gros és a les 18 hores. Les entrades les podeu adquirir el diumenge mateix, a partir de les 16.30 hores a les taquilles de Can Gomà o en podeu fer la compra anticipada avui divendres 10 al Casal cultural de 17,00 h a 19,00 h. C/ Balmes, 2 davant de Lestonnac.

Aquest és el segon espectacle de la temporada de La Xarxa que es va encetar el passat més d’octubre. El proper espectacle de teatre familiar de la temporada 2017-2018 serà l’actuació de Nadal que tindrà lloc el 17 de desembre. Aquest dia la Cia de Teatre Obligatori representarà la seva versió de la tradicional obra Els Pastorets. Aquell mateix dia els xarxeros (17 h) també faran cagar el tió amb tots els nens i nenes.

Comentarios