13.12.2018 |
clicama

La Xarxa ens porta a Mollet en Bambi

La Cia El Replà ofereix diumenge una adaptació del llibre de F. Salten

La Xarxa ens porta a Mollet en Bambi

Després de les festes de Nadal tornen aquest diumenge, 14 de gener, a Can Gomà el teatre familiar de La Xarxa. Per aquest retorn, La Xarxa ens presenta (18h) una producció de la Cia El Replà sobre un personatge que ben segur tothom, petits i grans, coneixen molt bé: en Bambi. El replà oferirà una adaptació per nens del llibre de F. Salten titulada "Bambi, una vida al bosc".


L'obra ens explica la història d'un cérvol, en Bambi, que viu al bosc amb la seva mare i que a poc a poc, al costat del seu amic, el conill, i amb el pas de les estacions, coneixe a nous amics, prendrà consciència dels perills que amenacen als habitants del bosc i fins i tot descobrirà l'amor en conèixer a Falina. Tot i això el que marcarà el seu viatge fins a la maduresa, serà el suport constant del Vell Príncep.
Com sempre el preu de l'entrada és de sis euros. Les entrades es poden comprar el mateix diumenge a Can Gomà o es pot adquirí avui divendres al Casal Cultural, de 17 a 19 h.


La Xarxa vol agrair la col·laboració que rep de diferents establiments (Basolí Bebé, Cercos&Ariño, Patim Patam, Mas Esteticistes, Llaminadures El Fax, Tantiñà Supermercats, Mama Lloca, Re-Auto Sl, Carnisseria Altayó-Ripoll, Pitapes i Orquidia) i institucions (Ajuntament de Mollet, Diputació de Barcelona i Generalitat) sense la que aquest cicle d'espectacles infantils no seria possible.

El proper espectacle de La Xarxa serà el 4 de febrer.