31.03.2020 |
clicama

La VII edició de la Mostra de Cinema Fantàstic de Mollet presentarà 13 curtmetratges

El Fantasmoll 2019 inclourà l'exhibició de dues pel·lícules i una conferència sobre el Theremin
La VII edició de la Mostra de Cinema Fantàstic de Mollet presentarà 13 curtmetratges

Aquest dissabte, 23 de novembre tindrà lloc a la Sala Fiveller de Mollet del Vallès la VII Mostra (antiga Marató) de Cinema Fantàstic de Mollet del Vallès. El certamen començarà amb una conferència/debat a càrrec de Víctor Estrada sobre l’invent del Theremin, instrument utilitzat a moltes pel·lícules fantàstiques.

En acabar, a les 17.00 h, es projectarà el clàssic Ultimátum a la Tierra (1951, Robert Wise). A continuació, es presentaran 13 curtmetratges nacionals a competició (2 dels quals convidats pre seleccionats a l’estiu dins del preFantasmoll’19 que va tenir lloc durant la Festa Major la mostra); tot seguit, es projectarà Alta tensión (2003, Alexandre Aja), amb tres premis a Sitges el 2003; i, finalment, es passarà la recent Escape Room (2019, Adam Robitel) com a cloenda del Festival.


A més, diferents membres de l’Associació Premios de Blogos de oro i del mateix Festival, compondran el jurat oficial de la VII Edició de FANTASMOLL (Nou nom genèric del certamen), encapçalats pel director i productor català Rafa Dengá (guanyador el passat any amb Justicia, justiciera III), qui actuarà com a President. El guanyador dels curts s’emportarà cent cinquanta euros i un premi físic, conegut com Blogui, cortesia de Blogos de Oro.


També hi assistiran al Festival directors i actors dels diferents curtmetratges a competició per presentar els seus respectius treballs abans de la projecció. 

Comentarios