18.01.2021 |
clicama

La Tramolla porta per primera vegada a Mollet un taller de circ

Una de les dependències de l'escola
Una de les dependències de l'escola
La Tramolla porta per primera vegada a Mollet un taller de circ

Els responsables del Centre d'Art i Creació La Tramolla fa molt temps que volen posar en marxa un nou projecte: afegir el circ a la seva actual oferta de dansa clàssica i contemporània, dansa urbana i teatre. Ara, amb els nous espais de l'Escola al carrer de Santa Bàrbara, ja poden tirar endavant el projecte. De fet les noves instal·lacions es van fer ja pensant en la possibilitat que uns dels espais permeti, fins i tot, exercitar-se en circ acrobàcies i circ aeri.


El dissabte dia 23 que aquest nou projecte d'obrir tallers de circ a la ciutat començarà a prendre forma i La Tramolla oferirà dos tastets d'anelles, teles i malabars dirigits a nens i nenes i a joves, a càrrec de Nora Entrena.


Nora Entrena és una professional acreditada del sector formada com a professional de circ a diverses escoles (El Circ Petit de Pineda de Mar, Escuela Interacional Cau de Granada) així com a ballarina de Dancehall amb professors nacionals i internacionals. Formada en Pedagogia Creativa i de Circ i actualment formadora de Circ Social a l'Ateneu Popular de 9barris.


El primer taller adreçat als nens serà de 10 a 11.30 h, mentre que l'adreçat als joves es farà d'11.30 a 13 h. Ambdós tenen un preu de 15 €.


"A partir del feedback aportat pels participants organitzarem durant els mesos vinents diversos tallers d'aquelles disciplines que hagin resultat més interessants, amb la idea de poder obrir cursos regulars de circ de cara al setembre", explica Ferran Jiménez.


Al marge d'aquest primer tast de Circ, ens expliquen a la Tramolla, el diumenge 24 faran la presentació oficial de La Petita Companyia 2019 de dansa clàssica i contemporània. L'espectacle amb 12 números musicals dirigits per la ballarina i coreògrafa Nura Pinto i interpretats per 13 ballarines entre els 9 i els 15 anys, iniciarà a la ciutat un recorregut que els pròxims mesos els portarà a arreu de Catalunya on es presentarà en diversos certàmens i festivals. L'entrada és gratuïta amb aforament limitat.

La Tramolla porta per primera vegada a Mollet un taller de circ
comentaris