26.09.2020 |
clicama

La Tramolla es converteix en una sala de teatre

L’Espai d’Art i Creació de Mollet del Vallès habilita una sala per a espectacles de petit format i programa el seu primer cicle de Teatre de Prop
La Tramolla es converteix en una sala de teatre

A partir de març, Mollet del Vallès tindrà una nova sala de teatre de petit format gràcies a una iniciativa de La Tramolla. L’Espai d’Art i Creació La Tramolla està reformant una de les seves aules amb la instal·lació d’un sistema de so i d’il·luminació teatral per convertir-la en un espai escènic per a espectacles de petit format. Per a inaugurar la nova sala, amb capacitat per a 50 espectadors, La Tramolla presenta el 1r cicle de Teatre de Prop, que programa un total de tres espectacles en els propers mesos. Els espectacles tenen un preu de 10 euros en venda anticipada i 12 euros en taquilla.
El cicle i el nou teatre serà estrenat pels valencians Bullanga Companyia Teatral en una doble sessió que es farà el dissabte 14 de març (19.30h) i el diumenge 15 de març (18h). Els valencians presenten “Els Nuvis”, una obra sobre la família i la memòria guanyadora del Premi Micalet de Teatre 2019
El cicle continuarà el dissabte 16 de maig amb “30 anys, un acte poètic de resistència” a càrrec de Toni Cots i Esther Freixa i finalitzarà el 20 de juny amb la representació de “La família de les germanes Algaba” un espectacle infantil de titelles de La Boia Teatre.

8 DE MARÇ: TEATRE I DANSA PEL DIA DE LA DONA TREBALLADORA


D’altra banda, La Tramolla se suma a les activitats del 8 de març amb dues propostes:
Al migdia, al Parc de Can Mulà, i dins de les activitats programades pel moviment feminista, el grup de Teatre Jove de l’escola presentarà una obra de teatre fòrum, creada especialment per a aquest acte a partir de les experiències, preocupacions i conflictes viscuts per les mateixes integrants del grup. I per la tarda, a La Tramolla dansa clàssica i contemporània amb la presentació de La Petita Companyia 2020. Amb dues sessions, a les 17:30h i les 18:30h i entrada gratuïta.

La Tramolla es converteix en una sala de teatre
comentaris