11.07.2020 |

Toc d'Inici de festa i Fira d'atraccions, dues de les novetats de la Festa Major d'hivern a Parets

24, 25, 26 i 27 de gener, Parets es vesteix de festa, Fira Medieval, Diables, Gegants, Calçotada, concerts, teatre, algunes de les propostes del programa de Festa Major.
Presentació FM hivern 2020
Presentació FM hivern 2020
Toc d'Inici de festa i Fira d'atraccions, dues de les novetats de la Festa Major d'hivern a Parets

Parets del Vallès s'engalana de festa aquest mes de gener, amb la seva Festa Major d'hivern, que ve carregada de novetats i activitats consolidades al municipi. Una Festa Major que ha estat programada pel grup de treball de la Taula d'Entitats de Parets del Vallès, format per: l'Agrupació Pessebrista, l'Ajuntament, l'Associació Musicoterapeutes i Arterapeutes de Catalunya, l'Associació Ball de Saló, l'Associació Fotogràfica, la Colla de Gegants, Grallers i Bestiari, la Comissió de Festes, el Coro Rociero Alborada, els Diables, el Niu d'Art Poètic i Parets contra el Càncer. Una de les novetats serà la Fira d'Atraccions, que estarà instal·lada en una part de l'aparcament del Poliesportiu Municipal i funcionarà en horari de divendres tarda i dissabte, diumenge i dilluns, matins d'11 a 14 h i tardes de 16,30 a 21 h.

Per començar, divendres 24 al Poliesportiu Municipal, nova edició del Canta Parets, on els alumnes de P5 de les escoles del municipi faran una cantata plegats, coordinats pels especialistes de música de cada centre i l'Escola de Música de Parets. Al Teatre de Can Rajoler acte de Celebració dels 40 anys d'Ajuntaments Democràtics. La nit de divendres i dissabte la música sonarà al Poliesportiu Municipal amb concerts de diferents bandes i estils musicals, divendres hard rock, blues, heavy, amb Black Amber, punk-rock amb Deskalabrats i música electrònica, urban, house, trap i DJ. Dissabte, Utopia, amb pop alternatiu, Marta Shanti, cantautora, Notabú que fan versions i Tribade, urban rap, flamenc i rap.

Una de les novetats, dissabte a les 10 h del matí, Toc de campanes i tronada d'inici de festa, amb els Diables, Gegants, Grallers i Bestiari de Parets. La colla castellera els Manyacs faran versots de Festa Major, amb motiu del seu 5è aniversari. Dissabte i diumenge el Barri Antic de Parets s'omplirà amb parades i activitats amb la Fira Medieval; Cercavila per començar, amb Xarop de Canya, malabaristes, espai de jocs amb fusta i, com a novetat no hi haurà cap activitat d'entreteniment amb animals vius, com s'havia fet amb la mostra de falconeria.

No hi faltarà la tradicional Calçotada Popular dissabte a Can Butjosa, i la Mostra d'activitats de les entitats. Espectacle pirotècnic a càrrec de Diables amb 'històries de bèsties i lluïments de foc' i el concert de Mònica Green per celebrar els XXIII Aniversari del Centre Cultural Can Rajoler.

Diumenge Trobada, Plantada i Passejada de Gegants amb 7 colles convidades. Els més petits podran participar en l'activitat del Taller d'Iniciació al correfoc amb pirotècnia simulada, amb els Diables.
De dilluns destacar un nou Acapte de sang al Poliesportiu Municipal on també hi haurà el clàssic Parc Infantil amb atraccions i jocs pels més petits. Amb teatre i l'obra 'Un dia qualsevol', a càrrec de Les Antonietes Teatre, es posarà punt final a quatre dies de festa. Programa sencer a www.parets.cat 

 

Toc d'Inici de festa i Fira d'atraccions, dues de les novetats de la Festa Major d'hivern a Parets
comentaris