22.08.2019 |

Se suspèn l'arribada del Carnestoltes a Mollet per la pluja

carnaval-mollet
carnaval-mollet
Se suspèn l'arribada del Carnestoltes a Mollet per la pluja

L'arribada del Carnestoltes s'ha suspès per la pluja, segons ha informat l'Ajuntament de Mollet mitjançant les xarxes socials de l'administració pública. Així doncs, el Canaval a Mollet no arencarà aquest diumenge amb l’arribada del Carnestoltes i el Ball del Barraló, que s'havia previst prop de les 12.30 h a la plaça de Prat de la Riba.

D'aquesta manera, el Carnestoltes farà la seva arribada al larg de la setmana. Durant els dies de Carnaval, el Carnestoltes visitarà les escoles, amb Pep Callau i Els Pepsicolen, i el Mercat Municipal, i tampoc hi faltaran altres activitats ja tradicionals com el Concurs de truites, l’Escudella, la Festa dels Esplais, el Ball, el Corre Mam Teca i botifarrada amb la xaranga Tirant lo Band de les Colles de Morats i Torrats o l’exposició Coneix tots els personatges del Carnestoltes al Centre Cultural La Marineta.

La resta d’actes destacats són la Rua de Carnaval, el diumenge 11 de febrer a les 16.30 h, que desfilarà per l’avinguda de Gaudí, avinguda de Jaume I, Berenguer III, avinguda de la Llibertat i plaça de Pau Casals. Acabada la Rua es farà el Judici del Carnestoltes, a càrrec de Carnamolles i el Ball de Diables. Tot seguit, i a la mateixa plaça de Pau Casals, hi haurà el lliurament dels premis de la Rua.

El Carnaval 2018 de Mollet es tancarà el dimecres 14 de febrer amb l’Enterrament de la sardina, a les 17.30 h al Mercat Vell, i amb el Cercavila de dol fins a la plaça de l’Artesania, que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de Carnamolles, l’AAVV de la Fira d’Artesans i el Grup de Saxos de l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Comentarios