Viernes. 15.12.2017 |
El tiempo
Viernes. 15.12.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

El Sona Mollet tindrà actuacions de primer ordre internacional

El 2n Festival Internacional de Música Memorial Anna Villaescusa Rebull comptarà amb la presència de 25 músics de renom

 

Els pares d'Anna Villaescusa amb l'alcalde i les regidores
Els pares d'Anna Villaescusa amb l'alcalde i les regidores
El Sona Mollet tindrà actuacions de primer ordre internacional

Els pròxims dies 6, 7 i 8 d'octubre, Mollet té una cita amb la música de primer ordre internacional. El Mercat Vell i el Teatre Can Gomà acolliran tres concerts de jazz, piano i música de cambra en el marc de la segona edició del Sona Mollet, 2n Festival Internacional de Música Memorial Anna Villaescusa Rebull. Enguany, el cartell pren volada amb la presència de 25 músics de renom internacional com ara el saxofonista Abdu Salim, el bateria Marc Miralta o els pianistes Frank van de Laar i Pedro Emanuel Pereira, així com la incorporació d'activitats paral·leles com una masterclass i una conferència. El Festival comptarà amb la col·laboració i la participació del Conservatori del Liceu i del Conservatorium van Ansterdam

La masterclass, una de les novetats, serà gratuïta i anirà a càrrec d'una figura de prestigi internacional com és la de Frank van de laar, director de la càtedra de piano del Conservatori d'Amsterdam. No es queda enrere en nivell la conferència que oferirà Felipe Mora, qui està duent a terme un projecte musical a Bogotà amb l'objectiu de promoure la integració social.

Els preus de les entrades que ja es poden recollir a La Marineta, seran de 5 euros per als concerts de jazz i de música de cambra, i de 10 euros (5 per als menors de 25 anys) per al concert de piano.

Per l'alcalde de Mollet Josep Monràs "la petjada que ens va deixar l'Anna és permanent i un any més tenim l'orgull d'acollir una oferta de primer ordre internacional, no només per gaudir d'aquest espectacular cartell, sinó també, com segur que voldria l'Anna, per seguir fent pedagogia i potenciar l'interès per la cultura i la música especialment entre els joves de Mollet".

En aquest sentit, l’alcalde també ha volgut agrair “molt especialment l’enorme treball, de vegades no visible, dels pares de l’Anna, en Marià i la Núria. Gràcies a la seva feina, Mollet té un nou motiu per sentir-se orgullosa”.

Per la regidora de Cultura Mercè Pérez “estem parlant de preus simbòlics i d’unes entrades que un any més serviran per mostrar la cara més solidària de Mollet, ja que la recaptació, de nou, anirà destinada íntegrament a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia”.

L’Ajuntament de Mollet també ha volgut posar en valor el caire emotiu i sentimental d’aquesta iniciativa, com per exemple es posa de manifest en el fet que els músics que conformen el programa han renunciat al seu caché.

 

Comentarios