24.04.2019 |

S'obre el període d'inscripcions de la caminada Mollet-Montserrat

S'obre el període d'inscripcions de la caminada Mollet-Montserrat

El Club Muntanyenc de Mollet ha obert el període d’inscripcions per a la 4a edició de la Caminada de Resistència Mollet-Montserrat, que tindrà lloc el 14 d’abril i que enguany forma part del calendari de la Federació d'Excursionistes de Catalunya. Aquesta activitat ja és tota una tradició per a l'entitat molletana, que cada any compta amb prop d'un centenar de participants.

L'activitat consta d'una distància d'uns 52 km entre Mollet i Montserrat, tot i que compta amb diversos punts d'avituallament al llarg del recorregut. La sortida tindrà lloc a les cinc del matí i l’última hora de pas per pasar per Montserrat serà a les set de la tarda.

Les inscripcions són limitades i es poden fer fins al 10 d'abril a través de la pàgina web del club muntanyenc, en l’apartat de Mollet-Montserrat. També s’hi pot fer la inscripció de manera presencial els dies 5, 6 i 12 d’abril a la seu del club, que se situa al Casal la República, del carrer Pineda fosca, número 6, de vuit del vespre a deu de la nit. El preu pels federats és de 18 euros i pels no federats, de 22. El preu de l'autocar de tornada és de 9 euros.

Comentarios