Martes. 21.11.2017 |
El tiempo
Martes. 21.11.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

S'inicia la nova temporada d'espectacles a Parets del Vallès

L'escenari secret, l'actuació del popular 'Peyu' i el grup local Som i Serem, entre les obres més esperades

Teatre de Can Rajoler
Teatre de Can Rajoler
S'inicia la nova temporada d'espectacles a Parets del Vallès

A partir del pròxim dimarts, 12 de setembre, ja es podran adquirir les entrades i els abonaments per assistir a la darrera temporada d'espectacles d'aquest 2017 als teatres de Parets del Vallès. La primera actuació tindrà lloc diumenge 15 d'octubre amb 'Escenari secret'; una experiència amb micropeces d'arts escèniques en llocs inhabituals on el públic desconeix la totalitat de l'obra i muntatge escènic. Diumenge 29 d'octubre, Sara Pi mostrarà el contingut del seu nou disc 'Break the chains'. El 5 de novembre serà el torn de 'Cubit', un muntatge sobre la construcció i destrucció de la memòria amb el fil conductor d'una mare i dos fills en desacord per la presència d'un altre jove a casa.

Altres obres que passaran pels escenaris de Parets durant aquesta temporada són 'Dansa de mort', amb Lluís Soler, Mercè Arànega i Jordi Figueras; El popular Peyu, transformat en un Steve Jobs a la catalana; o el grup de teatre local Som i Serem, amb l'obra 'Si l'encerto, l'endevino', totes elles al Teatre Can Rajoler.


Els espectacles familiars tornen de la mà de Rialles Parets amb obres com 'Bon profit', 'La gallina dels ous d'or' o el muntatge 'Pastorets, cap a Parets'.

Pel que fa a l'escenari de la Sala Basart Cooperativa, comptarà amb l'espectacle 'Monólogos cantados', de David Amor, l'obra 'Orgasmos, la comèdia', i el còmic Agustín Jimenez, amb 'Curso de interpretación'.


Les entrades per a totes les representacions es podran adquirir a la taquilla una hora abans dels espectacles, a les oficines de Can Rajoler, a partir del 12 de setembre, els dimarts de 9 a 13 hores i els dijous de 16 a 19 hores, i per internet al web www.ticketea.com.

Comentarios