15.07.2020 |
clicama

La Sala Fiveller de Mollet enceta el seu 5è Cicle de Teatre de Tardor

Enguany oferiran als diumenges de setembre i octubre un total de sis obres de temàtica variada
La Sala Fiveller de Mollet enceta el seu 5è Cicle de Teatre de Tardor

El diumenge 22 de setembre, la Sala Fiveller de Mollet enceta el seu cicle de teatre de tardor. Enguany és la cinquena edició d’aquesta programació de tardor que portarà un total de sis obres els diumenges de setembre i octubre. Com és habitual totes les funcions es faran a les 18 hores de la tarda, a un preu de 7 euros, i l’oferta és variada.


El diumenge 22 de setembre, per estrenar el cicle, la companyia Agosarats Teatre presenta “Tres històries d'una vida!” on, en una mostra de micro teatre, es presenten tres situacions de la vida que poden esdevenir reals.


La segona cita del cicle (29 de setembre) és amb un clàssic: “La gata damunt la teulada de zinc calenta”. En aquesta ocasió l’obra de Tennessee Williams arriba de la mà de Kadiram Teatre, la companyia dirigida per Francesc Amaro.


El primer diumenge d’octubre (dia 6) serà el torn d’una adaptació de l’obra “Una trama mal urdida” que és posada en escena per l’Associació Artística Encert.


El diumenge 13 d’octubre es podrà veure “Sucre amarg”, de Montserrat Cornet a càrrec del Grup de Teatre El Tramvia.
El teatre de prestigi torna a la Fiveller el 20 d’octubre amb “La herida del tiempo perdido” de JB Priestley. En aquest cas la posada en escena va de la mà de Nanocosmos Teatre.


Finalment el cicle tanca el 27 d’octubre amb "La Cabra o qui és la Sylvia?", una complicada obra que en el seu dia va ser estrenada a casa nostra per Josep Maria Pou i que ara és revisitada per la companyia de Cornellà, CorEnllà Teatre.

La Sala Fiveller de Mollet enceta el seu 5è Cicle de Teatre de Tardor
comentaris