07.07.2020 |
clicama

La rua centra el diumenge la festa del Carnaval

Al migdia de diumenge al Parc de les Pruneres hi haurà Festa Infantil de disfresses i el dissabte l’Escudella de Carnaval
La rua centra el diumenge la festa del Carnaval

Aquest divendres i demà dissabte segueix el carnaval a Mollet. Avui divendres la cita és amb el Ball del Barraló que es farà de nit a la Plaça Prat de la Riba. Demà dissabte el centre de la festa del Rei dels poques soltes serà, al migdia a la Rambla on el Casal Cultural organitza la 23a Escudella de Carnaval. La previsió és repartir 500 racions gratuïtes.

Aquest diumenge 23 de febrer arriba el punt àlgid del Carnaval a Mollet. Al matí, al Parc de les Pruneres, hi haurà Festa Infantil de disfresses (12 h) i a la tarda (17 h), es durà a terme la tradicional rua de Carnaval seguida del judici del Carnestoltes a càrrec de la Cia Carnamolles i del Ball de Diables. Aquest espectacle també es podrà seguir a través del llenguatge de signes. El recorregut de la rua serà per l’Avinguda Gaudí, Jaume I, Berenguer III fins a finalitzar a l’Avinguda Burgos amb carrer Alsina.

Un any més, l’Ajuntament i diferents empreses de la ciutat premiaran les millors comparses seguint diferents criteris de puntuació. Hi haurà premis de 800, 400 i 200 euros a la primera, segona i tercera millor comparsa local. Hi ha dos premis, de 800 i 400 euros, a les millors comparses de fora de Mollet i, també un premi de 250 euros a la millor comparsa infantil.

D’altra banda, com és habitual, també es concedirà un premi de 100 € a les entitats molletanes participants en la rua, que estiguin inscrites al registre municipal d’entitats i a la rua, que no hagin estat premiades a cap de les categories anteriors, per tal de reconèixer el seu esforç en la revitalització d’aquesta festa.

El Carnaval de Mollet segueix al llarg de la setmana que ve i finalitza el dimecres dia 26 amb el tradicional acte de l’enterrament de la sardina. El recorregut de la processó (18.30 h) amb la participació de la Cia Carnamolles és des de la plaça Prat de la Riba fins a la plaça Artesania. Allà, després d’enterrar la sardina, s’oferirà una xocolatada per gentilesa de l’AV. De la Fira d’Artesans.

La rua centra el diumenge la festa del Carnaval
comentaris