06.07.2020 |
clicama

En remull amb escuma, aigua i farina

Els infants de la ciutat han gaudir durant aquest matí de la festa de l’escuma, organitzada pels torrats, i de la guerra de bombardes, organitzada pels morats
En remull amb escuma, aigua i farina

Els petits de la casa han visitat durant aquest matí el Parc de Can Mulà on han pogut gaudir de la festa de l’escuma de l’escamot torrat per, seguidament, assistir a la guerra de globus d’aigua i bombes de farina que els morats han organitzat a la Plaça Pau Casals.


Així, el parc de Can Mulà ha acollit uns cent cinquanta infants que han volgut remullar-se amb escuma i agua. També, abans de la festa han pogut gaudir de més d’una desena d’activitats infantils com jocs d’escacs, pintada de murals i bitlles entre d’altres.


Els nens que encara volien seguir la festa s’han acostat davant de l’Ajuntament de Mollet per fer la guerra de bombardes on els nens, repartits en dos equips, han hagut de llançar globus d’aigua i bombes de farina amb la intenció d’embrutar a l’equip contrari. Després de la guerra, tots els participants han pogut netejar-se la roba amb una festa d’aigua.

En remull amb escuma, aigua i farina
comentaris