07.07.2020 |

El Rei dels Poca-soltes arriba diumenge a Parets del Vallès

Un any més, la rua de Carnestoltes es fa diumenge al matí. Parets premiarà les millors disfresses d'aquest 2020
Carnestoltes 2020
Carnestoltes 2020
El Rei dels Poca-soltes arriba diumenge a Parets del Vallès

Sa Majestat el Rei Carnestoltes presidirà de nou la tradicional cercavila de disfresses pels carrers de Parets, a partir de les 10 h, amb sortida des del carrer Monistrol i arribada al Pavelló Municipal d'Esports, Joaquim Rodríguez. L'exhibició i la deliberació del jurat es farà durant la rua i les comparses es podran exhibir a l'aparcament del pavelló, on tindrà lloc el lliurament de premis. Com en les anteriors edicions, el Carnestoltes lliurarà premis a les millors creacions de grans i petits. Pel que fa als premis, en la categoria infantil, hi haurà tres premis individuals de 200, 100 i 50 euros, i dos premis de comparses (a partir de 5 components) de 300 i 150 euros. Quant a la categoria adulta, hi haurà tres premis individuals de 300, 200 i 100 euros i dos més per a la categoria de comparses (a partir dels 5 components) de 600 i 300 euros i dos Premis Locals de 300 i 150 euros. Les comparses han d'inscriure's prèviament a Can Rajoler (carrer Travessera, 1, telèfon 93 573 98 00) en horari d'oficina, on se'ls donarà les normes de participació.

El recorregut anirà des de l'Eixample fins al pavelló d'esports. L'exhibició i la deliberació del jurat es farà durant la rua i les comparses es podran exhibir a l'aparcament del pavelló, on tindrà lloc el lliurament de premis. Pel que fa a la Cercavila començarà amb l'arribada del Rei Carnestoltes i la sortida de la rua des del carrer Monistrol cap a l'Avinguda Catalunya i fins a arribar a l'aparcament del pavelló, moment en què es podran veure totes les comparses juntes en el mateix espai. Tot seguit es farà el lliurament de premis del concurs amb animació i el comiat del Rei Carnestoltes.

L'Avinguda Catalunya, entre l'Avinguda Francesc Macià i el carrer Monistrol, estarà tancada al trànsit durant tot el recorregut. De 9 a 11 h no es podrà aparcar al carrer Monistrol i de 10 a 14 h no es podrà aparcar davant del pavelló. La gent gran de Parets també celebra el seu Carnestoltes; al Casal Sant Jordi, dijous 20 de febrer amb animació d'en David Magem, divendres 21 de febrer al Casal Ca n'Oms amb el Duo Montseny i el dissabte 22 de febrer al Casal Asoveen amb música dels Choffers. Gaudiran de berenar tots els participants i tindran obsequi els que vagin disfressats.

El Rei dels Poca-soltes arriba diumenge a Parets del Vallès
comentaris