28.03.2020 |
clicama

Primera actuació de la temporada dels Castellers de Mollet

A la primera actuació a casa els Castellers de Mollet actuaran al costat dels Castellers de Badalona i els Castellers de El Prat de Llobregat

Primera actuació de la temporada dels Castellers de Mollet

Els Castellers de Mollet faran aquest diumenge, 18 de març, la seva primera actuació de la temporada a casa. A la primera actuació a casa els Castellers de Mollet actuaran al costat dels Castellers de Badalona i els Castellers de El Prat de Llobregat. La jornada castellera que tindrà lloc, com és tradicional, a les 12 a la plaça Prat de la Riba estarà precedida d'una cercavila des de l'Era. També es farà la tradicional foto d'inici de temporada.
Fa uns dies els verd claret van fer la seva primera actuació de la temporada a la Festa del 50è aniversari de l'escola Avet Roig de Sant Celoni. En aquesta primera actuació fora de casa van aixecar un p4xs, 3d6 i un 2p4.
Aquesta setmana passada, als assaigs la colla ha informat que va descarregar un 4d6. Aquesta setmana han fet nous assaigs aquest dimarts i en tenen un altre avui divendres.
Cal recordar que aquesta nova temporada arranca després que la de l'any passat, la dels 25 anys, fos històrica en tots els aspectes. En increment de suport i nombre de socis, però també per haver assolit la fita de tornar a ser colla de set. Ara el repte és mantenir aquest nivell i superar-lo.

Comentarios