28.02.2021 |
clicama

El pregó de Joan Pera inaugura la Festa Major 2019

L’actor Joan Pera ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida a la Festa Major de Mollet 2019, una festa marcada pel 25è aniversari de les colles dels Morats i els Torrats.

prego-joan-pera
El pregó de Joan Pera inaugura la Festa Major 2019

La Festa Major d’enguany ha arrancat oficialment cap a les vuit del vespre d’aquest dissabte, quan l’actor Joan Pera, conegut pels seus doblatges de Woody Allen i Rowan Atkinson, ha ofert el pregó a la Plaça Prat de la Riba. Pera, que recentment ha estat guardonat amb una Creu de Sant Jordi, ha afirmat que el seu principal objectiu durant el pregó era fer riure a la gent, ja que “si riguéssim més estaríem tots més sans”, ha sentenciat. I així ho ha demostrat, compartint amb els assistents tota mena d’acudits i anècdotes personals. En finalitzar el pregó, la plaça s’ha omplert de serpentines, confeti i globus de colors, celebrant l’arribada de la tant esperada Festa Major.

A més, just abans de que tingués lloc el pregó, s’ha pogut conèixer la nova vestimenta dels gegants solemnes de Mollet, en Vicenç i la Marinette. Entre els crits i aplaudiments dels assistents, s’ha dut a terme un compte enrere que ha demostrat l’emoció de tothom per veure els nous vestits dels dos gegants més antics de la colla gegantera.

Un cop arribada la nit, els Diables de Mollet s’han apoderat dels carrers, omplint-los de foc, música i balls. El recorregut del correfoc s’ha iniciat a la Plaça Pau Casals i ha culminat a la Plaça Prat de la Riba amb un gran espectacle ple de llum i el ball del Moll Fer. Per veure un resum fotogràfic del vespre fes click aquí

Els diables han donat pas al nomenament del Morat i Torrat d’Honor, que enguany ha estat per la Colla Gegantera i Rafael Ferran, “Wally”, dissenyador del primer i darrer logotip de les colles.

L’encesa del campanar ha estat la culminació d’un vespre ple d’emocions i l’inici d’una nit plena de gaudi i gresca. Al Parc de Can Mulà han estats els ja mítics Hotel Cochambre els encarregats de fer ballar a un públic de totes les edats. Els ha seguit el grup Los 80 principales, que ha posat fi a la primera nit de Festa Major. Una nit que ha ballat al ritme d’autèntics hits de la música nacional i internacional.

El pregó de Joan Pera inaugura la Festa Major 2019
comentaris