27.02.2021 |

Parets viu un Sant Jordi entre flors, llibres, tallers, teatre i espectacle piromusical

El fi de festa anirà a càrrec de Diables Parets amb la representació d'Ànimes de Foc

L'acte final tindrà lloc a les 21 h
L'acte final tindrà lloc a les 21 h
Parets viu un Sant Jordi entre flors, llibres, tallers, teatre i espectacle piromusical

Avui dimarts, 23 d'abril, a la plaça de la Vila de Parets es viurà la Diada de Sant Jordi en companyia de la festa Parets Municipi Lector. Durant tot el dia hi haurà parades de llibres i flors a càrrec de les llibreries i floristeries de Parets. La plaça comptarà amb una parada del Centre d'Estudis Locals Parietes amb publicacions i informació de l'entitat. Al llarg de tot el dia es podrà veure la Bèstia i el Rusti, a càrrec de Diables Parets.

El plat fort arribarà a la tarda, a partir de les 16.30 h, quan comenci un programa especial de l'emissora municipal RAP107 FM en directe des d'una de les carpes de la plaça. A partir de les 18 h es farà un espectacle teatral per al públic familiar organitzat per Rialles Parets i l'acte més espectacular arribarà a les 21 h de la mà de Diables Parets amb l'actuació 'Ànimes de Foc', una particular llegenda de Sant Jordi amb malabars de foc, música, balls i pirotècnia. L'espectacle sempre és molt seguit per tots els paretans i enguany serà encara més especial perquè coincideix amb la celebració del 23è aniversari de l'entitat. A la representació intervindran prop d'un centenar de persones entre tabalers, diables, diablets, dracs, tècnics, encenedors i col·laboradors. Un dels elements més importants d'aquest espectacle piromusical serà la selecció de la música i altres sorpreses que la colla no vol desvetllar.

Un any més, la celebració Parets Municipi Lector es farà coincidint amb la Diada de Sant Jordi i els més menuts podran gaudir de tallers i espais de participació amb titelles, punts de llibre, espai per a nadons, photocall, xapes, exposicions, xocolatada, plantació de llavors, i un munt d'activitats adreçades a la mainada. També es farà la presentació oficial del concurs lingüístic Endevina-la! 2019 i es donarà a conèixer el projecte guanyador del premi 'Parets, municipi lector' d'enguany.

Parets viu un Sant Jordi entre flors, llibres, tallers, teatre i espectacle piromusical
comentaris