31.10.2020 |
clicama

Parets estrena “Autocomedy”, una pionera iniciativa d'espectacle d’humor des del cotxe

Parets estrena “Autocomedy”, una pionera iniciativa d'espectacle d’humor des del cotxe

El pròxim dissabte 6 de juny, a les 21.30 h, a l’aparcament del Camp de Futbol Municipal Josep Seguer, l’Ajuntament de Parets i la productora MPC Management presentaran, en primícia nacional, el projecte Autocomedy, un espectacle d’humor en viu i en directe que el públic podrà gaudir des del seu automòbil.

Aquesta iniciativa cultural de MPC es durà a terme per celebrar el procés de desescalada i donar recursos d’entreteniment en l’etapa de transició fins a recuperar la normalitat un cop superem la pandèmia de la COVID-19.

 L’Ajuntament de Parets i MPC han treballat conjuntament per crear un nou format d’espectacle cultural: monòlegs des del cotxe, inspirats pels autocines. L’artista que pujarà a l’escenari en aquesta estrena serà Andreu Casanova, que compleix cinc temporades actuant al Teatre Capitol de Barcelona i al Teatro Arlequín de Madrid.

L’Autocomedy permets als assistents gaudir de l’espectacle amb la comoditat, seguretat i intimitat que els proporciona estar dins el teu propi vehicle. Sintonitzant una freqüència de ràdio predeterminada, els espectadors podran escoltar l’artista alhora que es projectarà el show en directe en una gran pantalla instal·lada sobre l’escenari, amb unes condicions de visió òptimes per a tothom.

L’aparcament del camp de futbol té una capacitat per a 180 cotxes, la qual cosa significa un aforament total de 360 persones protegides dins dels seus vehicles.

La iniciativa respectarà totes les mesures de seguretat i de tècnica necessàries perquè l’experiència del públic sigui única i, sobretot, segura.

Parets estrena “Autocomedy”, una pionera iniciativa d'espectacle d’humor des del cotxe
comentaris