16.01.2021 |

Parets es prepara per a la Revetlla de Sant Joan

La Flama del Canigó, ball de gitanes, poesia i la festa organitzada pels Manyacs seran les activitats protagonistes

Parets es prepara per a la Revetlla de Sant Joan

Un any més, Parets del Vallès rebrà la tradicional Flama del Canigó de la mà de l'entitat Òmnium Cultural, amb el suport de l'Ajuntament de Parets. Serà el pròxim diumenge, 23 de juny, a les 18,30 h, quan començaran les activitats a la plaça de la Vila, amb les actuacions de la colla del Ball de Gitanes Parets, el Niu d'Art Poètic, l'Associació Balls de Saló i els Amics de la Sardana de Parets. A les 20 h, es farà la rebuda oficial de la flama del Canigó, a la plaça de la Vila, comptarà amb la representació de les Ànimes de Foc per part de Diables Parets, amb coca i cava per a tothom. A les 20,30 h es farà l'entrega de la Flama a l'Ajuntament, encesa del peveter a la Plaça amb l'actuació de la Colla Castellera dels Manyacs i la rebuda de la Flama per part del consistori, amb un parlament institucional, la lectura del missatge de la flama i el lliurament del foc a les fogueres del poble i a les entitats participants en l'acte. Cap a les 21 h, Inici de la Revetlla dels Manyacs, amb sopar amb música en viu i ball a la plaça de la Vila.

Amb motiu de la celebració de la revetlla de Sant Joan el pròxim 23 de juny, l'Ajuntament està duent a terme actuacions de neteja i desbrossament de diferents indrets del municipi. Fins al moment s'ha fet una neteja de l'entorn i dels marges del camí de Can Serra i de Can Fradera.

Festes veïnals i fogueres

Pel que fa a les revetlles veïnals amb fogueres, fins al moment s'han sol·licitat les següents autoritzacions: comte Montemolin, 29, Quarter Llevant, 38, Sant Jaume, 95, Camp de la Sínia, 13, i la foguera popular a Can Farell, al costat del Mirador de Gallecs.

Les festes veïnals autoritzades, que poden suposar la restricció al pas de vehicles estaran situades a: la plaça doctor Trueta, a l'av. Espanya (entre Bailén i Girona) i al c. Balmes (entre Salut i Sant Jordi).

Parets es prepara per a la Revetlla de Sant Joan
comentaris