08.03.2021 |
clicama

Nova jornada de portes obertes al Museu Isern

S’oferiran dues xerrades sobre bicis amb motor i es podran veure diversos vehicles d’aquest tipus des dels anys 20
Aspecte parcial del Museu
Aspecte parcial del Museu
Nova jornada de portes obertes al Museu Isern

El Museu Isern organitza una nova jornada de portes obertes el dissabte 30 de novembre. De nou, a partir de les 10 del matí i fins a les 13 hores, totes les persones que ho vulguin podran visitar aquest museu local que rememora la importància que la indústria i els esports vinculats amb les dues rodes van tenir per la ciutat especialment als anys seixanta i setanta del segle passat.
Enguany, amb motiu de la jornada de portes Obertes, el Museu oferirà una exposició especial dedicada a les bicicletes amb motor i l'escúter Lambretta. Hi haurà una exposició amb diverses bicicletes amb motor – els vehicles que es van popularitzar abans de la popularització de les motos- cedides per l’ocasió des d’altres col·leccions i hi haurà dues xerrades a càrrec de dos especialistes de la matèria: Josep Iglesias (11h) i Josep Maria Aragonès (11.30h).

Les bicicletes amb motor de l’exposició són vehicles de marques com Griffon, BH, Ducson, Gimso o Lambretta que va des dels anys 20 del segle passat fins a la dècada dels anys 50 que es quan aquests vehicles van desaparèixer.

La visita a aquesta exposició i al conjunt de les peces que es poden veure al Museu així com les xerrades són gratuïtes.

El Museu Isern porta ja onze anys obert a Mollet. La col·lecció propietat en part de Josep Isern compta amb motos del segle passat i se centra en vehicles de dues rodes de Mollet i comarca, amb marques com Derbi i Ducson, D'entre les motocicletes que hi ha algunes procedeixen d'aportacions d'altres persones vinculades amb el motor baixvallesà com ara Pere Pi, entre altres. 

El Museu també es renova tot sovint gràcies a intercanvis amb altres museus o a noves seccions que incorpora.

Nova jornada de portes obertes al Museu Isern
comentaris