27.02.2021 |
clicama

Nou èxit de públic de la MITMO: 35.000 visitants

El dissabte es van exhaurir les entrades de tots els espectacles de la Mostra

10-mitmo-1
Nou èxit de públic de la MITMO: 35.000 visitants

Un any més, Mollet del Vallès ha celebrat la Mostra Internacional de Titelles (MITMO) amb un èxit rotund de participació i visitants, assolint el màxim nivell d’activitat dissabte a la tarda i diumenge al migdia, moment en què carrers i places s’omplien de gent per gaudir del bon temps i del gran espectacle itinerant.


L’Ajuntament de Mollet i la companyia molletana Galiot Teatre han valorat positivament aquesta tretzena edició de la MITMO, tant per la quantitat de públic visitant, 35.000 persones, com per la bona valoració que els espectadors han fet de la Mostra Internacional de Titelles 2019.
Aquest èxit de públic s’ha posat de manifest, sobretot, en els espectacles d’interior que es van portar a terme a la Sala Fiveller, al Centre Cultural La Marineta, al Mercat Vell i a les dues carpes del parc de Les Pruneres. El dissabte, a les 17 h, van quedar totes exhaurides les entrades per a tots els espectacles de la Mostra. Pel que fa als espectacles d’exterior, que són gratuïts, les places de Prat de la Riba i de Catalunya també van lluir ben plenes en les diverses representacions.


En relació a les tres instal·lacions interactives que caracteritzen i diferencien la MITMO, Cal Titella, Món Titella i Espai Munta Titella, també van gaudir de molt públic. Una altra dada que parla de l’acceptació popular que té la MITMO és la procedència de visitants d’altres poblacions de l’entorn de Mollet i comarca, així com de poblacions d’arreu de Catalunya (Girona, Igualada, Lloret, Sallent, Terrassa, Mataró, Barcelona...) que durant el cap de setmana van visitar Mollet per poder assistir als espectacles programats


La Mostra Internacional de Titelles 2019 es va celebrar els dies 12, 13 i 14 d’abril i hi han participat 20 companyies, de les quals 4 són internacionals, i s’hi han representat 24 espectacles diferents en un total de 66 representacions, algunes a l’aire lliure.

Nou èxit de públic de la MITMO: 35.000 visitants
comentaris