25.09.2020 |
clicama

Nit de jazz al Jardinet

El festival Divendres al Jardinet ofereix divendres passat els concerts d'Ara va de Sax, Mollet Jazz Band i (Asimètric}, que mostren un repertori variat, però amb bones dosis de jazz.
Nit de jazz al Jardinet

Divendres passat a la nit, el Jardinet del Casal va aplegar un nombrós públic per gaudir del segon concert del cicle Divendres al Jardinet. L'actuació de la nit va anar a càrrec dels conjunts Ara va de Sax, la Mollet Jazz Band i (Asimètric}. El concert es va iniciar amb el grup Ara va de Sax, una nova formació amb uns 25 membres composta bàsicament per saxofonistes que engloba alumnes de l'Escola Municipal de Mollet i l'Escola Municipal de Sant Celoni. “Es tracta d'un nou grup que ha nascut a la comarca amb l'objectiu de tenir continuïtat”, explica el seu responsable, Josep Maria Aparicio, director també de la Mollet Jazz Band. El grup va interpretar un repertori molt variat, amb peces més clàssiques i d'altres contemporànies, amb tocs de jazz.

 

La segona part del concert va anar a càrrec de la Mollet Jazz Band en col·laboració amb el grup (Asimètric}. La seva actuació es va basar en obres composades per Miquel Pasqual, guitarrista d'(Asimètric}, i Chick Corea. “Dels quatre músics d'(Asimètric}, dos es van formar a la Mollet Jazz Band, per tant va ser un retrobament molt il·lusionant per a tots”, indica Aparicio. “El concert de divendres va ser excel·lent i ens va deixar molt bones vibracions, tant als músics com al públic; la veritat és que es tractava d'un repertori complexe i vam tenir poc temps per preparar-lo, pel que estem molt contents del resultat final”, assenyala Josep Maria Aparicio.

Nit de jazz al Jardinet
comentaris