28.11.2020 |
clicama

"El naixement del Joglar" es podrà veure a Madrid en castellà

"El naixement del Joglar" es podrà veure a Madrid en castellà

“El naixement del Joglar” l’obra interpretada per l’actor i director de La Tramolla Ferran Jiménez es podrà veure aquest divendres, a les 21 hores, al Centro La Tortuga del barrio de Lavapiés a Madrid. L’obra, originalment en català, s’estrenarà en  castellà per primera vegada.

El passat cap de setmana Ferran Jiménez va finalitzar la tercera de les representacions de “El naixement del Joglar” que s’han fet a la sala d’acte de La Tramolla. Com en les anterior ocasions es van esgotar les entrades per assistir a l’espectacle.

ESTRENA DE LA COMPANYIA JOVE

La Companyia de Teatre Jove de La Tramolla dirigida per Ferran Jiménez va estrenar divendres de la setmana passada la seva darrera creació, “La ópera del todo a 1€”. La boja versió de “L’òpera dels tres rals”, on es barrejaven de forma sorprenent estils, es va estrenar dins del cicle de teatre que organitza el Casal Cultural de Mollet al Jardinet i va ser molt aplaudida pels assistents que van omplir l’aforament. La previsió de la Tramolla és oferir noves representacions d’aquesta obra.

"El naixement del Joglar" es podrà veure a Madrid en castellà
comentaris