25.02.2021 |

El Museu Isern celebra deu anys obert

IMG_1544
El Museu Isern celebra deu anys obert

El Museu Isern ha mostrat les joies del motor de les dues rodes per commemorar els deu anys que està obert. Desenes de persones van visitar el museu privat de la família Isern aquest dissabte per participar a les sessions guiades, i gratuïtes, que van realitzar Josep Isern, propietari del museu, i la seva filla, Glòria Isern. 

La col·lecció compta amb motos del segle passat i se centra en vehicles de dues rodes de Mollet i comarca, amb marques com Derbi i Ducson, D'entre les motocicletes que hi ha algunes procedeixen d'aportacions d'altres persones vinculades amb el motor baixvallesà com ara Pere Pi, entre altres. 

El Museu també es renova tot sovint gràcies a intercanvis amb altres museus o a noves seccions que incorpora. La propera secció, que ja dissabte es va poder veure, tracta sobre la mítica Volta al Vallès. "Es va fer al Vallès durant 17 anys i estava organitzada per la fàbrica Derbi", ha explicat Josep Isern, que avança: "el primer guanyador de la Volta va ser Oriol Puig Boltó i  en la propera visita que farem, ell estarà present per centrar-la en aquella competició".  Es tracta d'una prova de regularitat sobre dues rodes que es va fer al Vallès entre 1952 i 1970.

El Museu Isern celebra deu anys obert
comentaris