28.10.2020 |
clicama

El Museu Abelló torna a obrir les portes el 4 de juny

El Museu obria amb horaris d’estiu i ampliarà l’exposició dedicada al ninotaire Fer fins a l’octubre
El Museu Abelló torna a obrir les portes el 4 de juny

La desescalada del Covid-19 també ha arribat a la principal institució cultural de la ciutat, el Museu Abelló. Encara que en els dos darrers mesos des del Museu de la ciutat no han parat de sorgir iniciatives, com les recents activitats programades pel Dia Internacional dels Museus, ara ha arribat el moment de tornar a obrir les portes.
A partir del 4 de juny el Museu Abelló torna a obrir les portes per tal que pugueu gaudir en viu i en directe de l'extensa col·lecció permanent, a més de les exposicions temporals i el Racó de l’Artista.
Segons ha informat el Museu, per qüestions d’espai i d’aforament, de moment no s’obrirà la Casa del Pintor.
L'apertura es farà seguint les normes de seguretat i de distanciament social amb la finalitat que el Museu sigui en tot moment un espai segur i saludable. Des del Museu, quan falta una setmana per tornar a obrir portes, expliquen que estan treballant per oferir totes les mesures d’higiene i prevenció necessàries perquè es pugui tornar a passejar pel Museu “amb total seguretat i sense preocupar-vos de res més que no sigui gaudir de l’art i la cultura”.
L’horari d’obertura serà l’habitual de l’època d’estiu: dijous, divendres i dissabte, de 17 a 20 h; i els dissabtes i diumenges, d’11 a 14 h. Fora d’aquest horari, es poden concertar visites de dimarts a divendres, d’11 a 14 h.

EXPOSICIÓ DEDICADA AL DIBUIXANT FER

El Museu Abelló obrirà amb la mateixa oferta que oferia el passat mes de març i ha decidit ampliar fins al pròxim 4 d’octubre l’exposició “Fer, l’Humor amable”.

Aquesta exposició sobre el ninotaire Fer. Josep Antoni Fernández i Fernández, estava inicialment programada fins al 14 d’abril. El Museu va tancar les portes quan faltava encara un mes per la seva finalització.
Fer, l’Humor amable és una exposició sobre l'obra d’aquest ninotaire, molletà d’adopció, on es poden trobar algunes joies inèdites, com els seus primers dibuixos o la seva col·lecció particular. Una exposició diferent on les obres són historietes de còmic, ironitzen sobre el país, la política, l’esport…

El Museu Abelló torna a obrir les portes el 4 de juny
comentaris