28.10.2020 |
clicama

El Museu Abelló celebra el Dia Internacional dels Museus de manera virtual

El Museu Abelló celebra el Dia Internacional dels Museus de manera virtual

El Museu Abelló se suma al Dia Internacional dels Museus (DIM) que es recorda el dilluns 18 de maig. Per les circumstàncies actuals, la commemoració es farà de manera virtual amb diferents activitats en línia, a través de les xarxes socials i de les diferents plataformes on exposa la seva extensa col·lecció.


El Museu Abelló ens proposa diferents activitats sense sortir de casa. D’una banda, ha realitzat una sèrie de nou videocàpsules de poc més d’1 minut, amb les quals podem fer un passeig per l’exposició permanent. A més, donat que el lema del DIM és “Museus per a la inclusió”, també es difonen la sèrie de vídeos sobre l’equipament i les peces més destacades en llenguatge per a sords. Es pot accedir a aquest contingut del canal de Youtube i la web del museu.


Dissabte i diumenge, s’han organitzat diferents actuacions en directe amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música i Dansa, que es difondran a través de la xarxa Instagram Live (@museuabello). Dissabte hi haurà un concert les sales, amb el quartet d’alumnes format per Gemma Benet, Miguel Redón, Gemma Ramon i Teia Martinez; i diumenge, dansa contemporània amb les ballarines Marta Retuerto; Blanca Lasobras i Natàlia Laborda, a les 19 h.


Per al públic familiar, un clàssic d’aquesta jornada és la Gimcana que es farà de manera virtual a través de la plataforma Google Art. Les famílies que s’hi inscriguin rebran les instruccions per correu electrònic. Imprescindible inscripció prèvia a [email protected]

El Museu Abelló celebra el Dia Internacional dels Museus de manera virtual
comentaris