05.06.2020 |
clicama

La molletana Neus Ballús, no va poder repetir amb els Premis Gaudí

'El viatge de la Marta' optava als premis a millor direcció, pel·lícula, millor so i millor actor protagonista
Imatge del viatge de la Marta
Imatge del viatge de la Marta
La molletana Neus Ballús, no va poder repetir amb els Premis Gaudí

La molletana Neus Ballús, no va poder recollir aquest diumenge cap Premi Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català per la seva darrera Pel·lícula “El viatge de Marta” tot i que estava nominada en un total de quatre categories: millor direcció, pel·lícula, millor so i millor actor protagonista.

Tot i les diverses nominacions no es va poder repetir la proesa de l’any 2014 quan el seu documental 'La plaga', va ser la sorpresa a la VI edició dels Premis Gaudí de cinema català, en emportar-se un total de quatre premis: els guardons a millor pel·lícula, director, guió i muntatge. Enguany, a la XII edició, l’Acadèmia del Cine Català ha optat per altres directors i pel·lícules.

Tot i això “El Viatge de Marta” està tenint una bona acollida entre el públic i ha estat triada pel Cicle Gaudí per arrancar l’any. La pel·lícula es projectarà en una trentena de municipis de la província gràcies al suport de la Diputació de Barcelona a aquesta iniciativa de l’Acadèmia de Cinema Català per a la difusió del cinema fet a casa nostra.

«El viatge de la Marta. Staff only» està protagonitzada per la jove Elena Andrada, amb Sergi López en el paper del seu pare. La pel·lícula, dirigida per Neus Ballús, es va estrenar el passat mes d’octubre.

Com és habitual en el Cicle Gaudí, les projeccions es realitzaran al llarg del mes en diferents espais dels municipis que les acullen, amb les entrades a 4,5 € o 3 € amb el Carnet Jove.

La molletana Neus Ballús, no va poder repetir amb els Premis Gaudí
comentaris