25.02.2021 |
clicama

 Mollet viurà un Carnaval 2021 sense actes al carrer

Les activitats es podran veure per televisió i les xarxes, però també s’ha previst una activitat per les escoles i una exposició a La Marineta
carnaval-mollet
 Mollet viurà un Carnaval 2021 sense actes al carrer

Enguany, per la Covid-19, els carrers de Mollet no acolliran ni el pregó de l’arribada del Carnestoltes, ni el Ball del Barraló, ni la rua de Carnaval, ni l’enterrament de la sardina ni cap dels actes característics del Carnaval molletà. Enguany totes aquestes activitats s’hauran de seguir a través de les xarxes, el web de l’Ajuntament i Vallès Visió

A partir del diumenge 7 de febrer aquests canals oferiran a la ciutadania el Carnaval 2021 sense moure’s de casa. «Serà un Carnaval diferent i adaptat a la situació de pandèmia, ja que les autoritats sanitàries no permeten que se celebri a l’espai públic», diuen des de l’Ajuntament de Mollet.

Vallès Visió oferirà una programació especial dedicada al Carnaval que tindrà dos moments àlgids aquest diumenge 7 de febrer, 12.30 h amb emissió de l’Arribada i el  Pregó del Carnestoltes i el diumenge 14 de febrer, 19 h, emissió del Judici del Carnestoltes.

En aquest Carnaval més simbòlic que real, l’Ajuntament farà arribar a totes les escoles, centres educatius i escoles bressols de la ciutat un estoig pedagògic carregat de materials per tal que puguin celebrar i treballar aquesta festa.

El balcó de l’Ajuntament antic, a la plaça Prat de la Riba, lluirà com sempre el domàs per recordar-nos que és Carnaval, encara que sigui diferent.

També al Centre Cultural La Marineta es podrà veure l’exposició de les Comparses del Carnaval de Mollet: la Comparsa d’en Carnestoltes i la Comparsa dels Poders, des del dilluns 8 fins al dimecres 17 de febrer, de 15:30 a 21 h

La regidora de Cultura, Mercè Pérez, ha dit que “aquest any serà un Carnaval diferent, però esperem que l’any vinent llueixi amb tot el seu color i alegria, i el puguem celebrar plegats al carrer, tal com ho fem sempre”.

Pérez ha agraït que el Carnaval 2021 també es pugui celebrar gràcies a la col·laboració de les escoles de Mollet, la Cia Carnamolles, Pep Callau i els Pepsicolem, i Galiot Teatre.

Encara que aquest any no hi puguin participar perquè la situació de la Covid-19 no permet actes a places i parcs, la regidora de Cultura també ha agraït la tasca d’altres edicions de l’Esbart Dansaire de Mollet, Diables, Mercat Municipal, Casal Cultural, Colla Gegantera, Comissió Manyó, dels avis i àvies de l’Ateneu Gent Gran, de l’Associació de Veïns de la Fira d’Artesans, de la banda de músics que acompanya el seguici, i dels esplais i entitats que participen a la Rua.

 Mollet viurà un Carnaval 2021 sense actes al carrer
comentaris