29.10.2020 |
clicama

Mollet posa en marxa una àmplia oferta d’activitats que pots fer des de casa

Mollet posa en marxa una àmplia oferta d’activitats que pots fer des de casa

L’Ajuntament de Mollet ha posat en marxa avui divendres el seu programa “Oci a casa. Gaudeix sense risc”, una sèrie d’alternatives d’oci per fer el confinament més amè i actiu.


Es tracta d’una àmplia oferta on line d'una oferta variada que passa per la lectura, classes de ball, cuina o robòtica, fer esport amb el programa municipal Mou-te, concursos o fer exercicis de memòria, entre d’altres.

L’oferta ha anat a càrrec de diferents àmbits o departaments de l’Ajuntament com la Biblioteca de Can Mulà, el Museu Abelló, els serveis de Joventut o els tècnics de Ca n’Arimon. També d’entitats com l’Associació de Balls de Saló o particulars com Rosa Maria Carbonell Sala, periodista i divulgadora musical, professora del curs Viu l'òpera del CC La Marineta.

L’oferta es concreta en diversa documentació per dur a terme les diferents propostes, però també amb un canal de Youtube on es pengen vídeos de diferents àmbits i activitats per les xarxes socials i la web.


Un dels programes més amplis és el que ofereix el Museu Abelló que permet una visita virtual al Museu i posa a prova l’atenció amb un concurs on es pot guanyar un lot de productes del Museu.


També ofereixen activitats per fer amb la canalla (manualitats artístiques). Es tracta d’activitats amb un tutorial molt senzill per poder-les fer des de casa, amb materials que tots podem tenir.

Una altra activitat és la galeria de retrats virtual (realització d’un retrat amb la tècnica de l’assemblage. Per a adults i infants)

Finalment el Museu organitza l’activitat de compartir fotografies de les teves creacions a Instagram amb l’etiqueta #museuabelloacasa o bé, enviant les fotografies a [email protected] i ells s’encarregaran de compartir-les amb la resta d’usuaris a través del web i les xarxes socials.

Tota aquesta oferta és accessible des de la web municipal www.molletvalles.cat  i inclou diversos vídeos i material

“Quedar-se a casa, és important per frenar la propagació del virus, i amb aquesta oferta l’Ajuntament us ofereix alternatives per fer més amè i més actiu el confinament”, expliquen des de l’Ajuntament de Mollet

Mollet posa en marxa una àmplia oferta d’activitats que pots fer des de casa
comentaris